Audi aQa ar putea fi noul Audi TT în viziunea lui Ciprian Andruş

Ciprian Andruş ne propune Audi aQa, o maşină sport cu ambiţii mari, care încearcă să combine un stil evoluat al lui Audi TT cu o mecanică demnă de Audi R8. Iată rezultatul în imaginile următoare.

Audi aQa ar putea fi noul Audi TT în viziunea lui Ciprian Andruş Audi aQa ar putea fi noul Audi TT în viziunea lui Ciprian Andruş

Până când cei de la Audi ne vor da detalii mai precise referitor la un eventual model de serie bazat pe recentul concept Audi Quattro, prezentat la Salonul Auto Paris 2010, să vedem ce înseamnă propunerea lui Ciprian Andruş: Audi aQa.

VEZI GALERIA FOTO CU AUDI aQa

Cei mai mulţi probabil veţi remarca similitudinile între aQa şi actualul Audi TT - Ciprian chiar afirmă că a plecat de la ideea unui şasiu de Audi TT, însă modelul Audi aQa ar trebui să fie o be stie de şosea, sub capotă fiind gândit un motor V8 de 4,2 litri, cunoscut de pe Audi R8, de pildă.

Audi aQa, noua propunere a lui Ciprian Andrus pentru o masina sport Audi

Această combinaţie ar duce, bineînţeles, la un raport masă/putere excelent. Dar, pentru ca Audi aQa să nu fie dedicat în exclusivitate piloţilor de circuite, maşina ar trebui să fie dotată atât cu sistemul de tracţiune integrală quattro (e clar că de aici vine "Q" din denumire), dar şi cu sistemul de control electronic al suspensiilor FlexRide.

Liniile lui Audi aQa amintesc de Audi TT, dar masina capata o identitate proprie

Din punct de vedere al designului, aQa este foarte uşor de identificat ca făcând parte din familia Audi, însă Ciprian Andruş a încercat să-i confere botului maşinii o identitate proprie.

Astfel, grila şi farurile cu o formă puţin diferită faţă de a maşinilor germane fac din aQa un automobil serios şi destul de agresiv, în timp ce liniile caroseriei îi conferă o aerodinamică excelentă. Spatele este şi el mult simplificat faţă de maşinile Audi actuale, punând accentul pe retro şi eficienţă.

Vă place Audi aQa desenat de Ciprian Andruş?

Audi aQa ar urma sa fie motorizat de un motor V8, dar ar beneficia si de tractiune quattro sau sistem FlexRide

ÎŢI PLACE SĂ DESENEZI MAŞINI? TRIMITE-NE SCHIŢELE TALE LA ADRESA promotor@mpinteractiv.ro ŞI AI ŞANSA SĂ LE VEZI PE PROMOTOR.RO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.