Auto Union Type-D Concept

Un proaspăt absolvent ceh al Centrului de Design din Torino (IED) pe numele său Lukas Vanek, a încercat să readucă istoria în prim-plan prin Auto Union Type-D Concept.

Auto Union Type-D Concept Auto Union Type-D Concept

Auto Union Type-D ConceptConceptul îmbină vechiul cu modernul prin păstrarea liniilor generale ale maşinilor de curse din 1930, în timp ce structura de rezistenţă este construită din fibră de carbon, iar panourile caroseriei sunt din metal. În spiritul tradiţie, Lukas Vanek propune un motor de 6,5 litri cu 12 cilindrii supraalimentat care produce 650 CP şi care ar propulsa maşina până la 300 km/h. Elemente precum stopuri cu tehnologie LED sau jante din aliaj uşor de dimensiuni mari "încălţate" cu pneuri sport, "aduc" conceptul în lumea modernă a maşinilor sport.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.