Bentley Silver Wings - posibil rival pentru Bugatti Veyron

Cei de la Bentley sunt destul de orgolioşi pentru a visa la un rival pentru Bugatti Veyron. Oarece acest concept Bentlley Silver Wings ar putea fi răspunsul?

Bentley Silver Wings - posibil rival pentru Bugatti Veyron Bentley Silver Wings - posibil rival pentru Bugatti Veyron

Înainte de apariţia primului concept Bugatti EB 16.4 Veyron, care anunţa celebrul deja model de serie, cei de la Bentley au prezentat, încă din 1999, la Salonul Auto Geneva 1999, conceptul Bentley Hunaudieres, un monstru mecanic propulsat de un motor W16 de 8,0 litri şi 623 CP.

Din păcate, nu am avut ocazia să vedem până acum materializarea lui Hunaudieres în producţia de serie, lumea uitând repede de această denumire după apariţia fastuoasă a lui Bugatti Veyron.

Bentley Silver Wings este propunerea de design a doi studenti chinezi

Acum, însă, doi studenţi chinezi de la Academia de Arte Frumoase din Taijin, Shawn Wood şi Guohua Cheng, vin cu o nouă propunere de supercar Bentley, în forma acestui Bentley Silver Wings.

VEZI TOATE POZELE CU BENTLEY SILVER WINGS

Maşina încearcă să preia cât mai multe elemente specifice mărcii, în principal fiind uşor de recunoscut farurile, grila frontală sau stopurile ca făcând parte din patrimoniul Bentley.

Bentley Silver Wings este desenat intr-un mod foarte agresiv

În rest, însă, vorbim de o maşină cu un look foarte agresiv, de adevărat supercar dedicat performanţelor extreme. Caroseria este profilată aerodinamic cu atenţie, partea laterală beneficiind de muchii bine conturate, iar plonjarea spatelui este destul de abruptă, cabina fiind destul de mică şi aducând cu o carlingă de avion de vânătoare.

Probabil cea mai importantă caracteristică a lui Bentley Silver Wings, din punct de vedere vizual, este ideea celor două "lumini" din spate. Este vorba despre două baghete verticale, pe post de lumini de poziţie spate, care încadrează imensa evacuare centrală paralelipipedică şi care continuă cele două nervuri ale plafonului.

Spatele masinii face din Bentley Silver Wings un supercar original

Împreună cu stopurile, dar, mai ales, cu imensele prize de aerisire şi aripioarele difuzorului, spatele maşini capătă, într-adevăr, un look original şi unic în peisajul auto actual din domeniul maşinilor supersport. Bineînţeles, sigla Bentley tronează între cele două baghete cu led-uri.

Din păcate, este vorba doar de un concept pe calculator, fiind puţin probabil ca Bentley să acorde prea mare atenţie creaţiei celor doi studenţi chinezi.

Voi ce părere aveţi?

CÂT DE REUŞIT VI SE PARE BENTLEY SILVER WINGS?

Bentley Silver Wings ramane un rival pentru Bugatti Veyron doar... in teorie

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.