BMW CS Vintage se inspiră din clasicele BMW E9 şi 2000 CS

Dacă BMW E9 sau BMW 2000 CS nu vă spun nimic, nu e timpul pierdut. Mai aveţi o şansă să vă extindeţi cultura auto cu ajutorul conceptului următor, care pune pe un fond modern formele celor două clasice amintite mai devreme.

BMW CS Vintage se inspiră din clasicele BMW E9 şi 2000 CS BMW CS Vintage se inspiră din clasicele BMW E9 şi 2000 CS

Mintea din spatele conceptului îi aparţine designerului David Obendorfer, iar studiul său de design a fost deja preluat de site-uri ca designboom.com şi f30post.com. David spune că a pornit de la platforma de Seria 6, însă designul adoptă un stil modern, în ciuda numeroaselor influenţe din trecut şi aduce un omagiu celui care a desenat modelul BMW E9, Giovanni Michelotti.

Nu lipsesc farurile specifice cu LEDuri şi forma subtilă de rechin, în vreme ce la interior artistul a optat pentru o atmosferă minimalistă, dar nu neapărat vintage. O spune display-ul TFT amplasat pe consola centrală, care permite conectarea la YouTube şi Facebook.

Pentru că nu ne putem hotărî asupra unui verdict final, o sa vă cerem părerea în legătură cu felul în care arată conceptul BMW CS Vintage.  Aşadar, ia examenul sau pică?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.