Premiera  BMW Seria 6 Concept în premieră la Paris 2010

Noua generaţie a coupeului BMW Seria 6 ne este arătat în primele imagini, sub forma unui concept care va fi expus în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2010. Cât la sută din acest concept credeţi că se va regăsi în maşina de serie?

VEZI GALERIA FOTO CU BMW SERIA 6 CONCEPT

Probabil majoritatea dintre voi veţi răspunde că noua generaţie BMW Seria 6 va arăta 99% la fel cu acest concept de la Salonul Auto Paris 2010. Şi nu veţi greşi deloc, aş adăuga.

Noul BMW Seria 6 Concept va fi prezentat in premiera la Salonul Auto Paris 2010

O maşină îndelung aşteptată, noul BMW Seria 6 nu este de natură să rezerve surprize, fiind clar versiunea coupe derivată din BMW Seria 5. Stilul provocator şi nonconformist din era Bangle a lăsat locul unuia sobru, serios, Seria 6 respirând, dacă vreţi, un dinamism stilat.

Farurile şi grila cu cei doi "rinichi" nu mai au dimensiuni şi forme revoluţionare, dar reuşesc să îi confere maşinii acel "bot de rechin" specific coupe-urilor BMW. Spatele maşinii mizează mult pe liniile orizontale, creând o impresie de lăţime foarte mare, în timp ce agresivitatea sportivă pare mai domolită

Silueta lui BMW Seria 6 Concept denota un Grand Tourism rasat, luxos si dinamic

De remarcat evacuările foarte discret integrate în designul general, un semn al încercării celor de la BMW de a se detaşa de imaginea de forţă brută şi, implicit, de maşini poluante. Per ansamblu, BMW Seria 6 are o siluetă elegantă, muchia centrală şi roţile cu jante de mari dimensiuni (probabil chiar de 22") ducându-te cu gândul exact la ce trebuie: un Grand Tourism luxos şi dinamic.

Interiorul lui BMW Seria 6 Concept readuce in actualitate ideea cockpitului separat

Interiorul maşinii este, cum altfel, o evoluţie în aceeaşi temă stilistică pe care o regăsim şi la Seria 5, dar, în cazul conceptului Seria 6, delimitarea cockpitului şoferului este mai clară. Un fel de reîntoarcere la origini, dar cu accent pe simplitatea vizuală, care, de fapt, ascunde cele mai noi tehnologii şi gadgeturi electronice.

Rămâne de văzut dacă maşina de serie va prelua ideea ideea interesantă a pedalierului sau tapiţeria maron de pe bord şi volan - este de aşteptat ca aceste detalii să facă parte dintr-un pachet special de individualizare a maşinii.

CE PĂRERE AI DESPRE NOUL BMW SERIA 6 CONCEPT?

Noul BMW Seria 6 Concept prefigureaza in proportie de 99% viitorul coupe Seria 6

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.