Premiera  BMW Vision EfficientDynamics Concept pe viu

Să fie acest concept BMW Vision precursorul unui foarte aşteptat supercar bavarez? Nu prea are cum... e mai mult un ozn.

BMW Vision EfficientDynamics Concept pe viu BMW Vision EfficientDynamics Concept pe viu

Pentru cei obişnuiţi cu stilul convenţional BMW, noul concept BMW Vision EfficientDynamics va părea de pe altă planetă. Însă pentru cei care nu au criticat vehement stilul Bangle, acest concept revoluţionar este foarte reuşit. De fapt, nici nu trebuie să fii fan BMW pentru ca să îţi placă o maşină creionată parcă pentru zboruri interplanetare. Botul este agresiv şi puternic, fiind o schimbare de bun augur în designul BMW, în timp ce restul maşinii este pur şi simplu o simfonie a designerilor. Care, bineînţeles, ascunde un concert al inginerilor, o propulsie hibridă mai mult decât interesantă. Nu greşim prea mult dacă îi acordăm premiul de cel mai tare concept al Salonului Auto Frankfurt 2009 lui BMW Vision.

VEZI POZE CU BMW VISION CONCEPT LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.