C3R Retro Corvette Stingray

Ar putea General Motors în aceste vremuri de criză să aleagă pentru viitorul Corvette un design retro, aşa cum a făcut şi cu noul Camaro?

C3R Retro Corvette Stingray C3R Retro Corvette Stingray

Christian Cyrulewski este cel care le oferă oficialilor General Motors o perspectivă asupra unui Corvette cu influenţe retro. Punctul de inspiraţie este reprezentat de a treia generaţia a supercarului american, cu multe elemente stilistice interpretare într-o manieră modernă. 

Şi trebuie să recunoaştem faptul că maşina nu arată rău deloc. Evident că nu putem vorbi de un adevărat colac de salvare pentru Chevrolet, însă adoptarea unui asemenea design s-ar putea dovedi o mişcare înţeleaptă în contextul unui efort susţinut de relansare a mărcii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.