Cadillac Estill, un concept nebun care pare scos din filmele cu roboţi

Dacă ai crezut că marca americană Cadillac se adresează pensionarilor retraşi în însoritul stat California, păi... ai avut dreptate. Dar conceptul de mai jos, creat de Ondrej Jirec, ar putea schimba asta pentru totdeauna.

Cadillac Estill, un concept nebun care pare scos din filmele cu roboţi Cadillac Estill, un concept nebun care pare scos din filmele cu roboţi

Conceptul acesta, care se numeşte Cadillac Estill, a fost creat de un designer numit Ondrej Jirec şi schimbă cam tot ce ştiai despre marca americană cunoscută, de obicei, pentru clienţii săi trecuţi de prima tinereţe.

Şi, ei bine, vezi şi tu cum arată – demenţial! Chiar dacă seamănă cu alte concepte oficiale Cadillac, creatorul acestui minunat studiu de design spune că există legături cu istoria brandului american, fără a fi retro, însă.

Nu m-aş supăra dacă ar apărea aşa ceva pe stradă

„Rezultatul dorit a fost crearea unui concept care păstrează idei din istoria mărcii Cadillac şi introduce o nouă viziune futuristă şi proaspătă”, spune Jirec despre Estillul său. Şi are foarte multă dreptate.

Ar trebui să las pozele să vorbească de la sine, nu? Da, asta o să fac. Dar nu înainte de a-ţi spune că designerul care a gândit această minunăţie e un ceh care studiază la Art Center College of Design din Pasadena California şi că a făcut stagii de practică la General Motors, Aston Martin, Bertone şi Honda. Un om cu un viitor luminos, altfel spus.

Tu ce părere ai despre conceptul cehului?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.