Camal Tributo e un concept bazat pe Maserati GranTurismo

Italienii de la Camal Studio au creat un studiu de design bazat pe coupe-ul Maserati GranTurismo. Rezultatul se numeşte Camal Tributo şi se vrea un fastback sportiv european care îmbină calitatea, confortul şi eleganţa – caracteristicile tipice mărcii Maserati.

Camal Tributo e un concept bazat pe Maserati GranTurismo Camal Tributo e un concept bazat pe Maserati GranTurismo

Camal Studio e o casă de design auto din Torino, Italia, care a fost înfiinţată în anul 2008, iar acum a publicat detaliile despre un nou concept, denumit Tributo.

Camal Tributo a fost desenat de Alessio Minchella sub îndrumarea tehnică a lui Paolo Garella şi este bazat pe coupe-ul Maserati GranTurismo. Aşa cum îi spune şi numele, Camal Tributo e un tribut adus modelelor producătorului italian care au făcut istorie în anii ’60 şi ’70,

Potrivit creatorilor săi, conceptul Tributo păstrează elementele tehnice ale modelului pe care este construit – Maserati Gran Turismo, în timp ce clienţii îşi pot comanda un interior creat după bunul lor plac. De asemenea, cei de la Camal spun că o serie de îmbunătăţiri aduse motorului pot fi puse la dispoziţie dacă maşina ar deveni vreodată realitate.

Deocamdată, Camal Tributo rămâne doar un concept creat pe calculator, însă e bine că există din ce în ce mai mulţi pasionaţi care îşi încearcă norocul în acest mare circ numit industrie auto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.