Camion Concept: Freightliner Inovation Concept

Freightliner prezintă, la Mid-America Trucking Show din Kentucky, Freightliner Inovation Concept. După cum îi spune şi numele acest concept propune o serie de invoţii în lumea camioanelor.

Freightliner Inovation Concept propune o cabină aerodinamică, cu panouri din aluminiu, rezultatul fiind o reduce în greutate cu peste 90 de kg. O altă inovaţie pe care acest concept o propune este un sistem inteligent, capabil să "comute" automat între o transmisie cu patru sau şase roţi motoare, în funcţie de necesităţi.

Design-erii care s-au ocupat de interior au ajuns la concluzia că în cea mai mare parte a timpului cabina este ocupată doar de şofer. În consecinţă, cabina a fost proiectată pentru a oferii un spaţiu mai mare atât în ceea ce priveşte postul de conducere, cât şi zona destinată odihnei şoferului.

Chiar dacă Freightliner Inovation Concept are un design "futurist", nu este doar o "machetă", ci este un camion complet funcţional.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.