Ce-ai spune dacă BMW i9 ar arăta aşa?

Da, ştim, e doar un studiu de design virtual făcut de un pasionat al mărcii auto bavareze, dar totuşi: ţi-ar plăcea să vezi aşa ceva pe stradă sau nu?

Ce-ai spune dacă BMW i9 ar arăta aşa? Ce-ai spune dacă BMW i9 ar arăta aşa?

Un fan BMW a pus osul la treabă şi a creat ceea ce crede el că va fi următorul BMW i9, scriu cei de la BMW Blog. Este, pe scurt, o ciudăţenie, însă cine ştie cum vor arăta maşinile peste 20 de ani? Poate băiatul ăsta a visat azi-noapte-n vis că o să vină o nouă eră Bangle la marca bavareză şi o să ia lumea prin surprindere.

Sigur, maşina pe care o vezi în poze nu va vedea niciodată lumina zilei ca maşină reală, de serie, dar un lucru e sigur: potrivit britanicilor de la Autocar, nemţii de la BMW vor lansa un model care se va numi i9 şi care va folosi acelaşi şasiu din fibră de carbon ca hibrida sportivă i8. Aşa că există, până la urmă, o fărâmă de adevăr în toată povestea asta.

Una peste alta, noi vrem să ştim dacă ţie îţi place sau nu creaţia virtuală pe care o vezi în galeria foto. E simplu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.