Chang'an Voss Concept la Shanghai 2011

Micul producător chinez Chang'an va prezenta la Salonul Auto Shanghai 2011 un concept de monovolum avangardist cu 6 locuri şi portiere în stil fluture, botezat Voss. Vă lăsăm pe voi să apreciaţi cât de original este acest concept.

Chang'an Voss Concept la Shanghai 2011 Chang'an Voss Concept la Shanghai 2011

Firma chineză de maşini Chang'an este în plină dezvoltare şi are ambiţii destul de mari, cel puţin pe piaţa auto din China. Acolo unde, cu ocazia Salonului Auto Shanghai 2011, va prezenta un concept destul de interesant: Chang'an Voss.

Vorbim de un monovolum cu 6 locuri, cu un design avangardist şi o soluţie inedită pentru portiere, care se deschid în sus. Totuşi, la o privire mai atentă maşina seamănă cu ceva... Vă mai amintiţi monovolumul-coupe Renault Avantime? Ei bine, nu vorbim de un plagiat, dar e clar că Voss s-a inspirat, în materie de design, de la modelul francezilor.

Totodată, conceptul Voss are un stil de cutie pe care l-am întâlnit în multe cazuri la modelele Toyota pentru piaţa asiatică sau Scion, pe piaţa americană (brand "născocit" de Toyota special pentru SUA). De remarcat faptul că Voss este creaţia designerului Ma Zheng Kun, care a lucrat înainte pentru SAIC şi a fost responsabil de noile modele Roewe - destul de apreciate în lumea designerilor auto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.