Chevrolet Camaro LS7 Concept

Camara LS7 Concept este un model de 550 CP preparat special de cei de la Chevrolet pentru ediţia de anul acesta a SEMA SHOW.

Chevrolet Camaro LS7 Concept Chevrolet Camaro LS7 Concept

Difuzor spate cu rol functionalExpoziţia americană este atât de importantă încât şi producătorii îşi exprimă un interes ridicat prin lansarea unor modele în premieră. Sau în cazul de faţă a unor concepte interesante. Vorbim de un Camaro LS7, model preparat de fabrică dotat cu un motor V8 LS7 echipat cu o chiulasă de performanţă de la General Motors, ce îl ajută să producă 550 CP.

Admisia şi ea modificată va fi disponibilă în oferta Chevrolet de anul viitor. Printre părţile ce mai trebuie amintite regăsim sistemul de frânare Brembo, suspensia ce coboară centrul de greutate, jante de 20 de inch şi un sistem de evacuare sport.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.