Chinezii au inventat cea mai comică dotare de lux pentru maşini

Autor: Oraan Mărculescu acum 7 ani Concepte auto

Oare ce-şi doreşte un om cu mulţi bani de la maşina lui?” s-au întrebat chinezii de la GAC în procesul de proiectare al noului lor concept WitStar. Şi au început să bifeze diverse idei.

Grilă cu leduri, care să dea impresia de cristale Swarowski – avem. Portiere de mari dimensiuni, cu deschidere în sus – avem. Scaune faţă pivotante – avem. Acvariu – poftim?

Ei bine, asta este mare găselniţă găsită de chinezi: plasarea unui acvariu pentru cei de pe bancheta din spate, care depăşeşte rolul de cotieră deoarece devine un element de fenh-shui al interiorului.

Mai mult, în cazul conceptului de la Salonul Auto Guangzhou, în acvariu se zbenguiau 10 peşti aurii printre cinci plante acvatice rare, în timp ce pietrişul alb e exclusiv, provenind dintr-o anumită zonă a Chinei (nu ştim mai multe…).

Prin urmare, dacă vi se pare că noul S-Class sau un Rolls Royce nu au acel factor WOW care să dea pe oricine pe spate, puteţi ”plagia” ideea chinezilor şi să montaţi un acvariu. Care, nu-i aşa, poate transforma într-o maşină luxoasă chiar şi o Dacia 1300…Comentarii
Inchide