Chrysler ecoVoyager Concept

Nou formatul Chrysler LLC Group a anunţat ca va prezenta în ianuarie 2008 la Detroit Show trei noi concepte prietene cu natura. Al doilea dintre acestea este Chrysler ecoVoyager.

Chrysler ecoVoyager Concept Chrysler ecoVoyager Concept
Despre primul model, Dodge Zeo Concept am discutat aici, Chrysler ecoVoyager fiind un concept de patru pasageri construit după un principiu pe care producătorul preferă să-l numească "one-box design", ce beneficiază de avantajele spaţiului interior ocupat de un sistem de transmisie normal.

Conceptul hibrid lung de 4856 mm este echipat cu baterii litiu-ion, dar şi cu un mic sistem de pile de hidrogen menit a mări autonomia maşinii. Potrivit celor de la Chrysler, conceptul nu emite particule dăunatoare mediului şi are o autonomie de 480 de km.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.