Colorado ZR2 e unul dintre motivele pentru care regretăm plecarea Chevrolet din Europa

Da, ştiu, pick-upurile americane nu au avut niciodată succes în Europa şi, cel mai probabil, nu o să aibă niciodată din simplul motiv că sunt imense pentru străduţele înguste ale Bătrânului Continent. Dar, chiar şi aşa, există o parte mică a creierului meu care vrea cu ardoare ca americanii de la Chevrolet să se întoarcă în Europa şi să vândă minunăţia asta numită Colorado ZR2.

Colorado ZR2 e unul dintre motivele pentru care regretăm plecarea Chevrolet din Europa Colorado ZR2 e unul dintre motivele pentru care regretăm plecarea Chevrolet din Europa

La sfârşitul lui 2013, Chevrolet a anunţat că se retrage de pe piaţa din Europa, dar trebuie să spun că o mică parte din mine vrea ca marca auto americană să se întoarcă pe Bătrânul Continent doar ca să vândă pick-upul Colorado ZR2.

Da, e imens şi da, e doar un concept care a fost făcut special pentru Salonul Auto de la Los Angeles, dar mi se pare că arată cât se poate de bine cu anvelopele de noroi şi cu spoilerul faţă care integrează un troliu.

Sub capotă stă un motor surprinzător de european pentru un pick-up american, şi anume un diesel de 2,8 litri care dezvoltă 181 CP şi 500 Nm. Ar trebui să fie suficient pentru a remorca bărci sau ATV-uri sau pentru a distruge dune de nisip.

Toyota, Mitsubishi, Nissan şi Volkswagen, e rândul vostru să arătaţi ce puteţi.

VIDEO: