Concept Alfa Romeo de la Ugur Sahin Design

Deşi lansat undeva prin vara anului trecut, conceptul Alfa Romeo C12 GTS întregeşte cu succes portofoliul celor de la Ugur Sahin, care conform CBS News, "demonstrează că batmobilul poate fi vopsit şi în roşu".

Concept Alfa Romeo de la Ugur Sahin Design Concept Alfa Romeo de la Ugur Sahin Design

Nu este primul şi nici ultimul concept Alfa Romeo, însă creatorii lui au gânduri serioase, pentru că sunt în căutări de sponsori sau investitori care să ajute la materializarea studiului de design. 

Cu un look care la prima vedere combină alura şi liniile caracteristice unei Afla Romeo cu ceva din formele lui Mercedes SLR McLaren, conceptul botezat 12C GTS i-ar putea deservi cu succes unui Batman mai romantic, care preferă culoarea nuanţa de roşu cherry red în locul tradiţionalului negru.

Un posibil concurent pentru Ferrari, 12C GTS ar avea, teoretic, un propulsor de 12 cilindri amplasat în faţă, dar designerii nu specifică alte detalii tehnice pentru concept.

În continuare, vă lăsăm pe voi să priviţi conceptul în galeria FOTO şi în materialul VIDEO, după care să ne împărtăşiţi părerile voastre.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.