Concept Bertone bazat pe Jaguar la Geneva 2011

La Salonul Auto Geneva 2011 ne aşteaptă o mică surpriză: studioul de design Bertone ne va arăta un concept bazat pe un model Jaguar. Deocamdată, suntem făcuţi curioşi de un teaser şi de nişte imagini apărute pe internet.

Concept Bertone bazat pe Jaguar la Geneva 2011 Concept Bertone bazat pe Jaguar la Geneva 2011

Designul clasic al maşinilor Jaguar s-a schimbat radicalo dată cu apariţia berlinei Jaguar XF. Apoi a venitlimuzina XJ, iar, la Salonul AutoParis 2010, britanicii ne-au lăsat cu gura căscată princonceptul unui supercar cu adevărat futurist, Jaguar C-X75.

Conceptul Bertone realizat pe baza unui Jaguar se anunta foarte interesant

La Salonul Auto Geneva 2011vom vedea un nou concept Jaguar, dar desenat deBertone. Mult mai important, vorbim de o maşină care, dinimaginile apărute până acum pe internet, are un stil chiarconservator faţă de noul curent modern al modelelor Jaguar.

Botezat B99, conceptul Bertone ne arată o limuzinăclasică, musculoasă, care merge pe ideea "suicide doors",cu portiere care se deschid ca la Rolls Royce. Farurile şi, maiales, stopurile orizontale sunt foarte înguste, maşina având liniisimple, dar care îi conferă şi o puternică eleganţă.

Deocamdata nu se stie daca Bertone a redesenat Jaguar XJ sau este prefigurat noul X-Type

Zvonurile spun că Bertone ar fi redesenat de la zerolimuzina XJ, aducând-o mai aproape de stilul de altă datăJaguar, dar nu este exclus ca acest concept să ne dea o idee desprecum ar putea arăta urmaşul lui X-Type, care va rivaliza cu BMWSeria 3 şi Audi A4.

Pentru moment, e clar că Bertone ne-a făcut curioşi.

Conceptul Bertone Jaguar readuce in actualitate stilul sobru si rasat al berlinelor britanice de alta data