Concept Bertone bazat pe Jaguar la Geneva 2011

La Salonul Auto Geneva 2011 ne aşteaptă o mică surpriză: studioul de design Bertone ne va arăta un concept bazat pe un model Jaguar. Deocamdată, suntem făcuţi curioşi de un teaser şi de nişte imagini apărute pe internet.

Concept Bertone bazat pe Jaguar la Geneva 2011 Concept Bertone bazat pe Jaguar la Geneva 2011

Designul clasic al maşinilor Jaguar s-a schimbat radical o dată cu apariţia berlinei Jaguar XF. Apoi a venit limuzina XJ, iar, la Salonul Auto Paris 2010, britanicii ne-au lăsat cu gura căscată prin conceptul unui supercar cu adevărat futurist, Jaguar C-X75.

Conceptul Bertone realizat pe baza unui Jaguar se anunta foarte interesant

La Salonul Auto Geneva 2011 vom vedea un nou concept Jaguar, dar desenat de Bertone. Mult mai important, vorbim de o maşină care, din imaginile apărute până acum pe internet, are un stil chiar conservator faţă de noul curent modern al modelelor Jaguar.

Botezat B99, conceptul Bertone ne arată o limuzină clasică, musculoasă, care merge pe ideea "suicide doors", cu portiere care se deschid ca la Rolls Royce. Farurile şi, mai ales, stopurile orizontale sunt foarte înguste, maşina având linii simple, dar care îi conferă şi o puternică eleganţă.

Deocamdata nu se stie daca Bertone a redesenat Jaguar XJ sau este prefigurat noul X-Type

Zvonurile spun că Bertone ar fi redesenat de la zero limuzina XJ, aducând-o mai aproape de stilul de altă dată Jaguar, dar nu este exclus ca acest concept să ne dea o idee despre cum ar putea arăta urmaşul lui X-Type, care va rivaliza cu BMW Seria 3 şi Audi A4.

Pentru moment, e clar că Bertone ne-a făcut curioşi.

Conceptul Bertone Jaguar readuce in actualitate stilul sobru si rasat al berlinelor britanice de alta data

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.