Concept cabrio electrificat la Beijing: VW E-Bugster Cabrio

VW E-Bugster a fost prezentat pentru prima oară la Detroit 2012, însă cu ocazia Salonului Auto din China 2012 VW ne prezintă şi varianta cabrio a acestui concept.

Concept cabrio electrificat la Beijing: VW E-Bugster Cabrio Concept cabrio electrificat la Beijing: VW E-Bugster Cabrio

Conceptul care va fi prezentat la Beijing 2012 este varinata cabrio a modelului prezentat la începutul acestui an cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Aşadar, E-Bugster Cabrio este propulsat de un motor electric de 115 CP, capabil să accelereze maşina de la zero la 100 km/h în 10,9 secunde, oferind o autonomie de 180 km.

Bateriile pot fi încărcate atât de la o priză de 220 V, cât şi de la una de 120 V, iar timpul de încărcare completă este doar de 35 de minute, datorită funcţiei Quick Charge.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.