Concept Climax

Concept Climax este o nouă dovadă ca maşinile propulsate cu etanol sunt chiar foarte puternice. Climax este echipat cu un motor boxer cu 4 cilindri care dezvoltă 270 CP.

Concept Climax Concept Climax
Cei 270 CP sunt transmişi la puntea spate prin intermediul unei cutii manuale de viteze cu cinci trepte. Graţie unei greutăţi foarte reduse de numai 546 de kg, fiind cu 300 de kg mai uşor decât Lotus, Climax este capabil să atingă 100 de km/h în doar 3,4 secunde, iar viteza de top este de 257 de km/h.

Designul acestui concept este inspirat de către maşinile de Formula 1 ale anilor '50 - '60, maşina fiind prezentată pentru prima oară publicului la Festivalul Vitezei de la Goodwood.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.