Concept D prefigurează vârful de gamă Honda în China

Honda a prezentat la Shanghai 2015 un concept denumit D, promovând un model vârf-de-gamă care se va vinde exclusiv în China.

Concept D prefigurează vârful de gamă Honda în China Concept D prefigurează vârful de gamă Honda în China

Piaţa chineză este într-o continuă expansiune şi toţi producătorii încearcă să impresioneze clientela cu modele dedicate. Honda nu face excepţie, profitând de contextul Salonului Auto Shanghai 2015 pentru a prezenta Concept D. 

Judecând după exterior, designerii Honda şi-au făcut de cap în cazul crossoverului Concept D, plusând cât se poate de mult pe partea de impresie artistică. Cu toate că ne-ar plăcea să credem că admisiile frontale (sau difuzorul spate) vor arăta aşa pe maşina de serie, ne îndoim serios că se va întâmpla asta. Acelaşi lucru am îndrăzni să spunem şi despre jantele de 21 de inci - care, apropo, arată fenomenal de bine. 

Altfel, Concept D îşi luminează viitorul cu DRL-uri cu LED foarte frumos aranjate şi cu faruri încruntate. LED găsim şi în cazul blocurilor optice spate, asta după ce ne săturăm să-i admirăm şoldurile puternic ieşite în relief. 

Ce vedem este tot ce ştim, deocamdată, despre Concept D. Nu există imagini cu interiorul sau alt fel de informaţii, însă putem să ne aşteptăm ca ansamblul propulsor să fie unul hibrid. Oficialii Honda au menţionat şi că modelul de serie va avea „tehnologii de siguranţă avansate, precum şi alte dotări avansate”. 

Concept D se va întruchipa ca model de serie dedicat exclusiv pieţei chineze, unde va reprezenta vârful de gamă Honda. În timp ce încercăm să ne dumerim ce ar putea să însemne „dotări avansate”, te întrebăm dacă ţi-ar plăcea ca Honda să aducă D-ul şi în Europa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.