CONCEPT: Ferrari Getto - jumătate supercar, jumătate simulator F1

Revenim cu un concept pentru Ferrari, realizat de un designer auto independent care a combinat elemente specifice unui supercar cu trăsăturile unui avion de vânătoare, totul transpus în atmosfera unui cockpit de simulator de Formula 1.

CONCEPT: Ferrari Getto - jumătate supercar, jumătate simulator F1 CONCEPT: Ferrari Getto - jumătate supercar, jumătate simulator F1

Christophe Jourd'hui descrie conceptul său Getto ca un hipercar al anului 2025, la crearea căruia s-a inspirat din tehnogloia actuală la care a adăugat ceva din viziunea proprie. Nu vă gândiţi însă la un rezultat extraterestru, pentru că designerul francez a reuşit să creeze un concept realist, deloc exagerat.

Deşi Christophe nu specifică detalii tehnice, tot ce ştim despre conceptul său este că îşi propune să accentueze senzaţiile oferite şoferului datorită habitaclului asemănător cu cel reprodus de un simulator de Formula 1. Pentru realizarea acestui lucru, Christophe propune un cockpit "suspendat", care să "plutească", fixat de şasiu cu ajutorul unor braţe mobile şi a unui sistem de arcuri.

Fără alte comentarii, vă invităm să admiraţi conceptul în galeria FOTO de mai sus şi în trailerul VIDEO de mai jos.

NOTE PENTRU DESIGN?

Ferrari Getto Trailer 2013 JOURD'HUI Christophe and DEWAILLY Maxime from Christophe JOURD'HUI on Vimeo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.