Concept: Gray Design prezintă prototipul Nouvair

Atunci când nu creează concepte de yachturi futuriste, cei de la Gray Design îşi îndreaptă atenţia către automobile, deseori cu rezultate spectaculoase, dar ciudate. Iar de această dată, o astfel de creaţie este prototipul Nouvair.

Concept: Gray Design prezintă prototipul Nouvair Concept: Gray Design prezintă prototipul Nouvair

Pe suedezii de la Gray Design i-aţi cunoscut de-a lungul timpului pe ProMotor datorită conceptelor precum propunerea pentru noua generaţie Saab 9-3, yachtul Xhibitionist şi maşina Xhibit G sau divizia sportivă Zeus Twelve.

Acum, nordicii se întorc cu un nou concept, botezat Nouvair, care arată ca un mutant între un roadster şi un coupé cu spate alungit, totul împachetat în linii retro, cu roţile din spate acoperite aproape integral de prelungirea aripilor laterale. Conform casei de design, forma prototipului are ca origini arta lui Alphonse Mucha, pictor şi artist decorativ ceh.

Cu toate că au publicat cinci imagini cu studiul de design, suedezii nu au specificat, din păcate, detalii tehnice pentru Nouvair. Aşa că tot ce ne rămâne de făcut este să admirăm sau să criticăm aspectul exterior al conceptului. 

Vouă cum vi se pare conceptul?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.