Concept mini la Pekin 2010: JAC IV Concept

Cu o săptămână înainte de începerea oficială a Salonului Auto Beijing 2010, firma chineză JAC a făcut publică o serie de imagini ale conceptului IV, fără a preciza alte informaţii.

Concept mini la Pekin 2010: JAC IV Concept Concept mini la Pekin 2010: JAC IV Concept

Chiar dacă suntem tentaţi să îi acuzăm pe chinezi că s-au inspirat din Toyota iQ, conceptul JAC IV este suficient de original, dorindu-se un concurent direct pentru Smart ForTwo.

Este o maşină de dimensiuni reduse, cu doar două locuri în habitaclu, la fel ca liliputanul model Smart. Partea interesantă a conceptului JAC IV este că maşina va fi pusă în mişcare de un sistem hibrid format dintr-un motor de cilindree redusă şi un propulsor electric. Este de aşteptat ca valorile emisiilor de dioxid de carbon să fie foarte mici.

Mai multe informaţii cu privire la acest model vor fi făcute publice în cursul săptămânii viitoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.