Conceptele Land Rover la Salonul Auto de la Los Angeles

Land Rover va aduce la Salonul Auto de la Los Angeles noile concepte DC100 pentru a descoperi reacţia publicului american vis-a-vis de viitorul Defender.

Conceptele Land Rover la Salonul Auto de la Los Angeles Conceptele Land Rover la Salonul Auto de la Los Angeles

Constructorul britanic va aduce la salonul american ambele sale concepte DC100, şi anume DC100 cu hardtop şi varianta sport cu softtop, motivul fiind unul foarte simplu. Britanici doresc să vadă reacţia publicului american cu privire la conceptele care prefigurează viitorul model Defender. În funcţie de aceast lucru se va decide dacă Defender va "păşii" din nou pe pământ american.

Conceptul DC100 cu hardtop va beneficia de un propulsor diesel, turbo, de 2,0 litri, iar varianta sport este propulsată de un motor turbo pe benzină tot de 2,0 litri. Ambele variante beneficiază de transmisie integrală permanentă şi cutie de viteze cu opt trepte. Cele două concepte sunt echipate cu ultima generaţie a sistemului Land Rover Terrain Response.

Faţă de versiunile prezentate în premieră mondială cu ocazia Salonului de la Frankfurt 2011, cele două modele care vor fi prezentate în Los Angeles au o serie de îmbunătăţiri precum prezenţa unui snorkel sau jantele de 20 inch.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.