Premiera  Conceptele Mini lansate la Frankfurt 2009

Bavarezii au pregătit două concepte-surpriză pentru marca Mini: Coupe Concept şi Roadster Concept. Maşini care au strălucit sub reflectoarele de la Frankfurt 2009.

Cele două concepte înfrăţite, Mini Coupe Concept şi Mini Roadster Concept, au fost un cadou foarte frumos pentru Mini la aniversarea a 50 de ani ai modelului. Tehnic, ambele maşini beneficiază de motorul turbo de 1,6 litri şi 211 CP. Însă mult mai important este stilul maşinilor, care, deşi păstrează caracteristicile de identitate ale maşinilor de serie, reuşesc să te convingă că sunt două creaţii aparte, pentru fun şi distracţie.

VEZI VIDEO CU LANSĂRILE MINI LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.