Premiera  Conceptele Renault E.Z. live la Frankfurt 2009

Fluence E.Z., ZOE E.Z., Kangoo E.Z. şi Twizy E.Z. - iată conceptele electrice Renault care vor să sperie concurenţa, în principal cea germană.

Practic, Renault putem spune că a făcut un efort substanţial, prezentând în acelaşi timp 4 concepte de maşini electrice, un lucru care nu este la îndemâna oricui. Într-un fel, putem afirma că Renault i-a bătut pe teren propriu pe principalii concurenţi de la Volkswagen, care au venit cu numai două concepte de maşini ecologice, L1 şi E-Up.

Cel mai apreciat de către public este Fluence E.Z. Concept, bazat pe noul sedan de clasă compactă Renault Fluence, fiind o maşină electrică cu o formă convenţională faţă de celelalte trei concepte. Dintre acestea, ZOE E.Z. Concept am putea spune că este un exerciţiu stilistic reuşit, Twizy E.Z. Concept un vehicul contradictoriu, iar Kangoo E.Z. Concept o utilitară care pune un accent prea mare pe stilul drăguţ.

Oricum, armata de concepte electrice Renault este printre principalele puncte de atracţie la Salonul Auto Frankfurt 2009, anunţând clar intenţiile francezilor de a transpune tehnologia propulsiei electrice pe maşinile Renault de serie cât mai curând.

VEZI CONCEPTELE RENAULT LIVE LA FRANKFURT 2009

Vezi şi alte subiecte LIVE de la Frankfurt 2009:

Lexus LF-Ch atacă BMW Seria 1 şi Audi A3

Volskwagen E-Up este Beetle-ul electric al viitorului

KIA a avut multe premiere la Frankfurt 2009

Mercedes SLS este noua divă a germanilor

VEZI AICI TOATE PREMIERELE DE LA FRANKFURT 2009!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.