Conceptul 1500 Ram Rumble Bee, un fel de Bumblebee al camionetelor

Autor: Iulian Dnistran 19 aug. 2013 Concepte auto

Cei din grupul Chrysler sărbătoresc 10 ani de la lansarea camionetei Dodge Rumblee Bee Ram printr-un concept prezentat la Detroit, în cadrul Woodward Dream Cruise.

Ca şi modelul de serie, conceptul este inspirat din muscle car-ul Super Bee lansat în anii ’60 şi a primit o vopsea de caroserie în două tonalităţi: galben şi negru, pachetul fiind numit Drone Yellow. Acesta constă într-un strat de vopsea galben-mat, decorat cu dungi de culoare neagră asortate cu jantele de 24 de inci.

Combinaţia de culori se continuă şi la interior, unde predomină siglele Rumble Bee amplasate pe carpete, portiere şi pe scaunele sport îmbrăcate în piele. Probabil cel mai ciudat element de la interior este albina reală încastrată în schimbătorul de viteze, deasupra unui model care reproduce un fagure de miere.

Conceptul se laudă cu un propulsor HEMI V8 de 5,7 litri care produce 395 CP şi un cuplu maxim de 552 Nm, cuplat la o transmisie automată TorqueFlite cu 8 trepte, care transferă toată puterea către puntea spate.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide