Conceptul Hyundai Santa Cruz e un pick-up crossover pentru tineri

Hyundai s-a gândit să facă un pick-up crossover pentru tinerii care-şi duc viaţa preponderent în oraş. Se numeşte Santa Cruz Crossover Truck şi vrea să îmbine utilitatea unei camionete cu designul şi confortul unei berline.

Conceptul Hyundai Santa Cruz e un pick-up crossover pentru tineri Conceptul Hyundai Santa Cruz e un pick-up crossover pentru tineri

Hyundai Santa Cruz Crossover Truck e numele conceptului prezentat de coreeni la Salonul Auto Detroit 2015. Acolo, creatorii prototipului au spus despre el că este gândit pentru tinerii născuţi după anul 2000, care se autointitulează „exploratori urbani”. Nu ştiu ce ai putea să explorezi cu o camionetă în Bucureşti, dar mă rog…

Accentul nu mai e pus pe utilitate, ci pe stil şi design. Astfel, chiar dacă nu pare, conceptul are patru uşi care se deschid în stilul celor de pe răposata Mazda RX-8, precum şi un set de jante imense cu un singur prezon, ca la roţile maşinilor de curse.

Puterea e asigurată de un propulsor turbodiesel de 2,0 litri care dezvoltă 193 CP şi 406 Nm, în vreme ce sistemul de tracţiune integrală HTRAC se asigură că nu o să intri într-un stâlp în timpul explorărilor tale urbane.

Pe scurt, e doar un vis care s-ar putea să nu se materializeze niciodată într-un model de serie. Dar măcar arată interesant.

VIDEO:

Tu ce zici: ar avea sens un astfel de pick-up pe străzile lumii? 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.