Conceptul Koenigsegg Rage ne arată că imaginaţia nu are limite

Compania auto suedeză Koenigsegg produce modele care te lasă cu gura căscată, asta e clar. Întreaga operaţiune a fost şi este mândria lui Christian von Koeningsegg (care are un nume demn de un băiat rău dintr-un film de acţiune), iar maşinile care ies din fabrică te pot lăsa fără suflare la orice apăsare a pedalei de acceleraţie. Problema este, însă, că toate modelele produse până acum au aceeaşi bază, şi anume bătrânul CC8S din 2002. Aşa că un designer iscusit s-a gândit să dea un suflu nou companiei suedeze, iar rezultatul se numeşte Rage.

Conceptul Koenigsegg Rage ne arată că imaginaţia nu are limite Conceptul Koenigsegg Rage ne arată că imaginaţia nu are limite

Koenigsegg face maşini uluitoare, iar fondatorul companiei – Christian von Koenigsegg – are de ce să fie mândru; modelele gândite de el sunt printre cele mai rapide din lume. Problema este că toate exemplarele făcute până acum au la bază bătrânul CC8S din anul 2002. Sigur, de-a lungul timpului s-au făcut îmbunătăţiri substanţiale, iar nebunia numită One:1 e dovada acestor îmbunătăţiri, dar parcă designul ar putea avea parte de o reîmprospătare mai generoasă.

Aici intră în scenă Maher Thebian de la Thebian Concepts, care a creat un studiu de design foarte interesant. Denumit Koenigsegg Rage, conceptul virtual nu va vedea, probabil, niciodată lumina zilei ca maşină reală, însă are tot ce-i trebuie pentru a purta emblema companiei auto suedeze.

Arată ca un prădător care se odihneşte după ce şi-a dovedit prânzul

Partea frontală e foarte agresivă şi face supercarul să arate ca vehiculul preferat al unui băiat rău dintr-un film SF, în vreme ce posteriorul cu evacuarea centrală se încadrează perfect în designul tuturor celorlalte modele Koenigsegg de până acum.

Tu ce zici: i-ar sta bine ca model de serie acestui concept virtual?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.