Conceptul Mitsubishi eX e un SUV compact care prefigurează următorul ASX

Autor: Iulian Dnistran 09 oct. 2015 Concepte auto

Acesta e conceptul Mitsubishi eX. Un SUV compact (sau crossver, spune-i cum vrei) 100% electric care arată ca şi cum ar putea susţine compania auto japoneză pentru următorii 10 de ani dacă ar intra mâine în producţia de serie. Dar nu va ajunge pe liniile de asamblare ale uzinelor prea curând, deci nu va susţine nimic.

Nu e totul pierdut, însă, fiindcă jucăria asta galbenă prezentată la Salonul Auto de la Tokio se va metamorfoza, în viitorul apropiat, în noua generaţie a modelului ASX, niponii spunând despre prototip că îmbină „eleganţa şi stilul unui shooting brake cu liniile unui SUV compact”. Nu suntem foarte siguri ce înseamnă asta, dar sună bine.

Partea din faţă e agresivă şi futuristă, iar acoperişul pare că pluteşte datorită stâlpilor lunetei camuflaţi în negru. E un efect pe care l-am văzut şi la alte maşini, iar aici funcţionează foarte bine.

În ceea ce priveşte partea tehnică, japonezii au fost foarte zgârciţi şi s-au limitat la a spune că există un sistem de propulsie 100% electric şi un sistem de tracţiune integrală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide