Conceptul Peugeot Foodtruck vrea să-ţi potolească pofta de croissante

Bucătăria franceză este cunoscută în lumea întreagă ca fiind una dintre cele mai bune. Aşa că Peugeot s-a gândit să facă o maşină care să exprime asta.

Conceptul Peugeot Foodtruck vrea să-ţi potolească pofta de croissante Conceptul Peugeot Foodtruck vrea să-ţi potolească pofta de croissante

Peugeot Foodtruck concept e, în esenţă, o maşină de mâncare. Dar simplul fapt a fost supranumit „Le Bistrot du Lion” te duce cu gândul la Paris şi la localurile şic de pe străzile flancate de clădiri trecute de prima tinereţe.

Dubiţa are o remorcă vopsită în aceeaşi culoare metalizată şi poate să ofere mâncare şi băuturi pentru până la 30 de persoane. În interior există două grătare, o friteuză şi patru plite cu inducţie.

Omelette du fromage?

Totodată, fiindcă e un concept (funcţional), nu puteau lipsi lucruri ca televizorul de 46 de inci, sistemul de sunet Focal şi staţia de lucru pentru DJ.

După ce a fost lansat în capitala Franţei, Peugeot Foodtruck va putea fi văzut la Milan Design Week, iar apoi la Expoziţia Universală (tot din Milano).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.