Conceptul Volkswagen Multivan Alltrack e un monovolum care visează că e SUV

Autor: Iulian Dnistran 07 mart. 2014 Concepte auto

Volkswagen Multivan Alltrack Concept a fost prezentat la Salonul Auto Geneva 2014 şi se înscrie perfect în mania producătorilor de a transforma orice model obişnuit într-un crossover cu aere de SUV.

Sunt tare curios unde ne va duce tendinţa de SUV-izare a tuturor maşinilor

Prototipul a primit sistemul de tracţiune integrală 4Motion şi câteva elemente stilistice din plastic negru care ar trebui să îl facă să arate puţin mai bărbătos. Totodată, autobuzul personal din Wolfsburg a primit jante de 19 inci (toată lumea ştie că jantele mari sunt perfecte pentru off-road, nu?), scaune îmbrăcate în piele Poltrona Frau, un ecran tactil de 8 inci pentru sistemul infotainment şi un sistem audio Dynaudio.

Un interior modular, care poate să găzduiască, la nevoie, şi un aragaz

Sub capotă se află binecunoscutul propulsor turbodiesel TDI de 2,0 litri care produce 180 CP şi, deşi se numeşte concept, există şanse mari ca Volkswagen să pună în producţia de serie această variantă din simplul motiv că arată deja ca o maşină de serie şi nu ca un concept futurist. Mai mult, există deja un model Alltrack în portofoliul nemţilor, şi anume breakul familist Passat Alltrack.

Tu ce crezi: ar trebui să fie pus în vânzare acest monovolum-crossover?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide