Daniel Bucatariu ne propune un concept BMW

Conceptul realizat este un coupe de două locuri care înglobează trăsăturile de marcă ale firmei bavareze. Un singur lucru îi lipseşte: un nume potrivit!

Daniel Bucatariu ne propune un concept BMW Daniel Bucatariu ne propune un concept BMW

Proiectul a fost creat pentru concursul Joy is BMW, despre care inţial Daniel a crezut că este un concurs strict de design. Astfel, au fost realizate câteva schiţe, iar, după aproximativ o săptămână de modelare 3D, maşina a fost gata.

DĂ-I UN NUME CONCEPTULUI BMW!

Liniile urmează un aşa-zis futurism al anilor '80, dar şi elemente de design clasice în rândul maşinilor sport, şi anume: capota faţă lungă, consola spate redusă, linia geamurilor laterale foarte joasă.

Daniel Bucatariu ne ofera un concept BMW. Ce nume crezi ca i s-ar potrivi masinii?

Trecând de aspectul clasic, se pot observa detaliile agresive, suprafaţa vitrată mare, aerisile motorului din spatele portierelor, acoperişul motorului şi blocurile optice. În habitaclu iese în evidenţă designul orientat spre simplitate, fără a face rabat de la calitatea tipică BMW, dar şi fără a merge spre lux.

VEZI IMAGINILE CONCEPTULUI BMW

În final rămâne o maşină sport, un adevărat "driver's car", cum spune şi sloganul celor de la BMW.

Vezi şi alte creaţii ale lui Daniel Bucatariu

ÎŢI PLACE SĂ DESENEZI MAŞINI? TRIMITE-NE SCHIŢELE TALE LA ADRESA promotor@mpinteractiv.ro ŞI AI ŞANSA SĂ LE VEZI PE PROMOTOR.RO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.