Daniel Bucatariu ne propune un concept BMW

Conceptul realizat este un coupe de două locuri care înglobează trăsăturile de marcă ale firmei bavareze. Un singur lucru îi lipseşte: un nume potrivit!

Daniel Bucatariu ne propune un concept BMW Daniel Bucatariu ne propune un concept BMW

Proiectul a fost creat pentru concursul Joy is BMW, despre careinţial Daniel a crezut că este un concurs strict de design. Astfel,au fost realizate câteva schiţe, iar, după aproximativ o săptămânăde modelare 3D, maşina a fost gata.

DĂ-I UN NUME CONCEPTULUIBMW!

Liniile urmează un aşa-zis futurism al anilor '80, dar şielemente de design clasice în rândul maşinilor sport, şi anume:capota faţă lungă, consola spate redusă, linia geamurilor lateralefoarte joasă.

Daniel Bucatariu ne ofera un concept BMW. Ce nume crezi ca i s-ar potrivi masinii?

Trecând de aspectul clasic, se pot observa detaliile agresive,suprafaţa vitrată mare, aerisile motorului din spatele portierelor,acoperişul motorului şi blocurile optice. În habitaclu iese înevidenţă designul orientat spre simplitate, fără a face rabat de lacalitatea tipică BMW, dar şi fără a merge spre lux.

VEZIIMAGINILE CONCEPTULUI BMW

În final rămâne o maşină sport, un adevărat "driver's car", cumspune şi sloganul celor de la BMW.

Vezi şi alte creaţii ale lui DanielBucatariu

ÎŢI PLACE SĂ DESENEZI MAŞINI?TRIMITE-NE SCHIŢELE TALE LA ADRESA promotor@mpinteractiv.ro ŞI AI ŞANSA SĂ LE VEZI PEPROMOTOR.RO!