Datsun 240Z - Interpretare modernă

Modelul japonez din anii 70 a renăscut sub creionul unui designer polonez. Sau mai degreabă maus.

Datsun 240Z - Interpretare modernă Datsun 240Z - Interpretare modernă

Detaliile sunt de efectDatsun 240Z, cunoscut şi ca Fairlady Z a fost un model reprezentativ pentru marcă japoneză, care şi acum, la peste 30 de ani de la lansare este sursă de inspiraţie pentru tinerii designeri. Printre aceştia se numără şi polonezul Jacek Kolodziejczyk, care a creat modelul din pozele alăturate.

Deşi s-a pornit de la vechiul model, sunt foarte clare şi influenţele de la actualul Nissan GT-R, pornind de la grila faţă şi blocurile optice şi terminând cu gurile de aer laterale. Chiar şi aşa, rezultatul este cel puţin bun, nu-i aşa?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.