Datsun XLink Concept

Autor: Silviu Draganescu 29 iul. 2008 Concepte auto

Va reveni vreodata Datsun?Scopul a fost clar: trebuia realizată o maşină cât mai "germană", care să fie totuşi primul crossover coupe cu patru uşi din clasa compactă. Denumire complicată, nu-i aşa? Potrivit lui Benjamin Nawka, Datsun XLink poate găzdui patru pasageri, are un portbagaj de 380 de litri şi este pus în mişcare de un motor diesel hibrid.

Designul exterior este inspirat din aviaţie, de acolo şi aripioarele latarale, maşina transformându-se într-un crossover la atingerea unui buton, prin mărirea gărzii la sol. Dacă ar intra în producţia de serie, autorul este de părere că Datsun Xlink se va bate cu modele de la Scion, Mini şi Alfa Romeo.Momentan modelul va rămâne un simplu proiect al unui student la design, care ar putea totuşi să le dea idei unor oameni care chiar se ocupă cu desenarea modelelor ce vor ajunge pe piaţă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide