Deocamdată randări: Audi e-Tron Spyder

Ca un preview întâmplător, pe internet au apărut nişte schiţe cu noul concept Audi e-Tron pe care germanii îl vor prezenta la Salonul Auto Paris 2010.

Deocamdată randări: Audi e-Tron Spyder Deocamdată randări: Audi e-Tron Spyder

Audi e-Tron Spyder schiteLa început a fost un teribil Audi R8 e-Tron, după care am rămas uluiţi la vederea "frăţiorului" Audi e-Tron, un coupe de dimensiunile unui TT, prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Detroit 2010.

Deşi din direcţia oficialilor Audi nu se aude nici pâs, mai multe zvonuri destul de serioase din lumea auto afirmă că acest e-Tron prefigurează, de fapt, noua sportivă Audi R4, a cărui platformă tehnică va fi împărţită cu viitorul model de serie bazat pe conceptul Volkswagen BlueSport.

e-Tron va fi la Paris 2010Deocamdată, la Salonul Auto Paris 2010, vom vedea, se pare, versiunea decapotabilă Audi e-Tron Spyder Concept, prefigurată prin aceste schiţe "scăpate" pe internet. Suntem, de fapt, în faţa unui caz clar de web-teasing, menit a trezi cât mai mult interesul pentru acest viitor mini-R8.

Conform acestor schiţe, Audi e-Tron Spyder se doreşte un model purist, în stil targa, având un parbriz foarte mic, fără ramă, iar geamurile laterale au o puternică linie descedentă.

Mai multe detalii, însă, vom avea cu ocazia salonului parizian.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.