Deocamdată randări: Audi e-Tron Spyder

Ca un preview întâmplător, pe internet au apărut nişte schiţe cu noul concept Audi e-Tron pe care germanii îl vor prezenta la Salonul Auto Paris 2010.

Deocamdată randări: Audi e-Tron Spyder Deocamdată randări: Audi e-Tron Spyder

Audi e-Tron Spyder schiteLa început a fost un teribilAudi R8 e-Tron, după care am rămas uluiţi lavederea "frăţiorului" Audi e-Tron, un coupede dimensiunile unui TT, prezentat în premieră mondială laSalonul Auto Detroit 2010.

Deşi din direcţia oficialilor Audi nu se aude nici pâs, maimulte zvonuri destul de serioase din lumea auto afirmă căacest e-Tron prefigurează, de fapt, noua sportivă AudiR4, a cărui platformă tehnică va fi împărţită cu viitorulmodel de serie bazat pe conceptul Volkswagen BlueSport.

e-Tron va fi la Paris 2010Deocamdată, la Salonul AutoParis 2010, vom vedea, se pare, versiunea decapotabilă Audie-Tron Spyder Concept, prefigurată prin aceste schiţe"scăpate" pe internet. Suntem, de fapt, în faţa unui caz clar deweb-teasing, menit a trezi cât mai mult interesul pentru acestviitor mini-R8.

Conform acestor schiţe, Audi e-Tron Spyder se doreşte un modelpurist, în stil targa, având un parbriz foarte mic, fără ramă, iargeamurile laterale au o puternică linie descedentă.

Mai multe detalii, însă, vom avea cu ocazia salonuluiparizian.