Designerii Nissan au transformat desenele unor copii în concepte virtuale realizabile

Când ai cinci ani, viaţa e foarte frumoasă, iar desenele pe care le faci reflectă asta. De exemplu, desenezi maşini zburătoare şi tot felul de creaturi pe patru roţi, dar de cele mai multe ori vor rămâne doar atât - nişte mâzgălituri pe o coală de hârtie. Acum, însă, Nissan a dus mai departe aceste creaţii artistice.

Designerii Nissan au transformat desenele unor copii în concepte virtuale realizabile Designerii Nissan au transformat desenele unor copii în concepte virtuale realizabile

Spune-le unor copii mai mici de zece ani să deseneze maşina viitorului şi o să te alegi cu nişte schiţe foarte interesante. Apoi trimite acele schiţe la designerii Nissan pentru a le transforma în concepte virtuale realizabile. Dacă sună ca o poveste frumoasă, să ştii că aşa este. Şi, mai mult decât atât, e cât se poate de reală.

Nissan Rio de Janeiro a organizat un mic concurs de design, iar concurenţii au fost copiii angajaţilor Nissan din Brazilia. După zece zile în care juniorii şi-au terminat operele de artă, au fost aleşi trei câştigători şi a fost dată o menţiune de onoare - dar nici unul dintre ei nu are mai mult de zece ani.

Apoi, designerii de la centrul Nissan din Rio de Janeiro au luat schiţele celor patru şi le-au transformat în concepte 3D. Iar acum ţi le arătăm şi ţie, ca să vezi cât de bogată este imaginaţia unor copii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.