Dodge Challenger Untamed Concept e coupé-ul care poate să meargă oriunde

Autor: Iulian Dnistran acum 5 ani Concepte auto

Noul Dodge Challenger SRT Hellcat apasă toate butoanele potrivite pentru pasionaţii de muscle car-uri americane, dar îi lasă în ceaţă pe toţi iubitorii de off-road sau rally raid. Însă lucrurile s-ar putea schimba în curând, fiindcă un nebun frumos s-a gândit să creeze un Challenger care ar putea, teoretic, să meargă oriunde, extrem de rapid.

Faceţi cunoştinţă, aşadar, cu conceptul Dodge Challenger A/T Untamed, creat de Joey Ruiter. Deocamdată este doar în fază de schiţă desenată pe calculator, însă Ruiter are deja ceva experienţă în construirea de vehicule speciale (de exemplu, acest Reboot Buggy).

Mad Max, sper că citeşti acest articol

În principiu, prototipul lui J. Ruiter ar putea fi pus în mişcare chiar şi de imensul V8 de 6,2 litri care produce 716,5 CP de pe noul Challenger Hellcat, ceea ce ar însemna nişte ture foarte de rapide pe dunele de nisip.

Să fie acesta crossoverul perfect?

Pentru a transforma muscle car-ul american într-o maşinărie pregătită pentru aproape orice, Ruiter va oferi o suspensie complet nouă, cu braţe mai lungi pentru o cursă mai mare, apărători pentru pietre, protecţii din metal pentru componentele de sub maşină şi, evident, nişte roţi imense.

Noi credem că arată pur şi simplu delicios. Tu ce spui?

Citește și...


Comentarii
Inchide