Dodge Challenger Untamed Concept e coupé-ul care poate să meargă oriunde

Toţi producătorii auto au început să ofere, mai devreme sau mai târziu, câte un crossover în gamă. Unele mai mari, altele mai mici. Dar toate arată ca nişte SUV-uri micşorate, aşa că ce se întâmplă cu oamenii care vor un coupé cu care să meargă oriunde? Din fericire, există cineva care s-a gândit şi la asta.

Dodge Challenger Untamed Concept e coupé-ul care poate să meargă oriunde Dodge Challenger Untamed Concept e coupé-ul care poate să meargă oriunde

Noul Dodge Challenger SRT Hellcat apasă toate butoanele potrivite pentru pasionaţii de muscle car-uri americane, dar îi lasă în ceaţă pe toţi iubitorii de off-road sau rally raid. Însă lucrurile s-ar putea schimba în curând, fiindcă un nebun frumos s-a gândit să creeze un Challenger care ar putea, teoretic, să meargă oriunde, extrem de rapid.

Faceţi cunoştinţă, aşadar, cu conceptul Dodge Challenger A/T Untamed, creat de Joey Ruiter. Deocamdată este doar în fază de schiţă desenată pe calculator, însă Ruiter are deja ceva experienţă în construirea de vehicule speciale (de exemplu, acest Reboot Buggy).

Mad Max, sper că citeşti acest articol

În principiu, prototipul lui J. Ruiter ar putea fi pus în mişcare chiar şi de imensul V8 de 6,2 litri care produce 716,5 CP de pe noul Challenger Hellcat, ceea ce ar însemna nişte ture foarte de rapide pe dunele de nisip.

Să fie acesta crossoverul perfect?

Pentru a transforma muscle car-ul american într-o maşinărie pregătită pentru aproape orice, Ruiter va oferi o suspensie complet nouă, cu braţe mai lungi pentru o cursă mai mare, apărători pentru pietre, protecţii din metal pentru componentele de sub maşină şi, evident, nişte roţi imense.

Noi credem că arată pur şi simplu delicios. Tu ce spui?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.