E-Go Revolt

Ruşii sunt mari amatori de super maşini, dar nu au o marcă proprie specializată în aşa ceva. Totuşi în viitor moscoviţi vor avea posibilitatea să îşi etaleze un supercar autohton, acesta se cheama E-Go Revolt şi este momentan în stadiul de concept.

E-Go Revolt E-Go Revolt

Stopuri de MaseratiE-Go Revolt, deşi am putea interpreta că este unul electric, după numele companiei, va fi animat de un foarte convenţional propulsor V6 bi-turbo ce va dezvolta 550 Cp. Pentru un comportament demn de un supercar, Revolt va beneficia de suspensii pneumatice şi jante de 19 cu talon mic, ce adăpostesc frânele cu şase pistonaşe pe faţă şi patru pe spate.

Din punct de vedere estetic, exteriorul este un mix interesant, înglobând  detalii a la Nissan GT-R, Maserati Coupe şi chiar Lexus IS-F. Ruşii sunt şi mari amatori de tehnică şi interiroul se anunţă unul high-tech cu un volan futurist ce va îngloba un touch screen, prin care pot fi controlate  principalele  funcţii ale maşini.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.