Ferari Monza Concept

Prin anii 2050, milionarii nu se vor mai mulţumi cu Ferrari Enzo sau FXX, cu peste 1.000 CP. Şi asta pentru că milionarii de atunci nu vor mai şti ce este un automobil sport veritabil, ci vor fi obişnuiţi cu maşinile din filmele SF de azi.

Ferari Monza Concept Ferari Monza Concept

Insectarul Ferrari?Trebuie făcută o mică rectificare: maşina-moto-avion-OZN din imagini nu este creaţia studiourilor de design Ferrari, ci propunerea unui designer independent, Iman Maghsoudi. A cărui imaginaţie, după cum se vede, este chiar prea bogată.

Ok, vehiculul este roşu, are patru roţi, poartă badge-ul Ferrari şi, conform estimărilor designerului, va fi capabil să atingă 200 km/h - viteză deloc impresionantă petru un bolid Ferrari actual. Pe de altă parte, la această viteză creierul uman este net inferior în reacţii unui calculator modern, astfel că maşina va fi condusă, în majoritatea timpului, de către unitatea centrală de control. Jucăria va putea fi, totuşi, manevrată de pilot la viteze mici, cockpitul fiind un amestec între auto şi moto.

E Ferrari. Serios!Teoretic, în funcţie de viteza maşinii (încă ne permitm să îi spunem astfel), unitatea centrală va comanda şi elementele aerodinamice, cum ar fi aripioarele din faţă. Sau din spate?... E nevoie de multă imaginaţie pentru a reuşi să te desprinzi de ceea ce însemna Ferrari Monza originar, în anii '50. Dar, din fericire, OZN-ul din imagini este doar la stadiul de machetă din plastic. Deocamdată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.