Ferrari Dino la Salonul Auto de la Paris?

Președintele Ferrari Luca di Montezemolo a anunțat la Salonul Auto de la Geneva că marca sa va lansa un model complet nou în toamnă. Însă cum va arăta acesta?

Ferrari Dino la Salonul Auto de la Paris? Ferrari Dino la Salonul Auto de la Paris?
Ferrari DinoChiar dacă italianul nu a dat mai multe detalii, zvonurile din industria auto afirmă că noul model va fi un succesor spiritual al vechiului Dino, un Ferrari ieftin, de intrare în gamă, accesibil pentru mai mulți cumpărători. Dotat cu un motor V6, următorul Ferrari se va adresa de asemenea unei game de utlizatori noi, ce vor fi la primul Ferrari.

Pe baza designului noului model s-au făcut multe speculații, însă astăzi vă prezentăm interpretarea designerului independent Idries Noah. Acesta a declarat că a desenat modelul ca pe un viitor succesor al lui Dino, dar l-a redenumit F250, corespunzător legendarului 250 GT, considerând că i se potrivește mai bine.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.