Ferrari Dino - schiţă-concept

Dino a fost un baby-Ferrari de succes. Reeditarea acestuia ar putea arăta şi aşa, în viziunea unui tânăr designer, descoperit pe web.

Ferrari Dino - schiţă-concept Ferrari Dino - schiţă-concept
Tehnologia IT de astăzi poate face minuni, dar şi acestea limitate: adică maşina din imagini pare reală, dar nu e. Se află doar în stadiul de schiţă randată pe calculator, datorită unui designer pasionat, pe numele lui Ugur Sahin, responsabil de un alt proiect care a atras atenţia celor avizaţi din domeniu, Audi Locus.

Atrage atenţia transpunerea într-o manieră foarte profesionistă a detaliilor modelului originar în partitură modernă, fără ca ansamblul să dea impresia de SF exagerat. De fapt, nu ne-ar mira dacă cei de la Ferrari ar fura nişte idei sau chiar l-ar "fura" cu totul pe designer, pentru punerea la punct a urmaşului celebrului Dino. Ceea ce nu este neapărat un zvon fără fundament, un eventual Ferrari de categorie muscă urmând a intra în concurenţă cu Porsche Cayman sau BMW Z4 Coupe.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.