Ferrari Eternita a câştigat concursul World Design Contest 2011

Cei de la Ferrari organizează, la fel ca francezii de la Peugeot, un concurs de design, însă care este dedicat universităţilor. Iată cine a câştigat ediţia din acest an.

Dacă vă aşteptaţi ca Ferrari Eternita să fie creaţia vreunui grup de studenţi designeri italieni, ei bine, vă înşelaţi amarnic: responsabilii proiectului câştigător al premiului întâi sunt coreenii de la Universitatea Hongik din Seoul, care i-au depăşit pe italienii de la IED Turin, al căror Ferrari Xezri a primit doar locul al doilea, urmat de Ferrari Cavallo Blanco, al britanicilor de la RCA London.

Cei de la Ferrari au considerat că Eternita s-a mulat cel mai bine pe cerinţele lor: un hypercar futurist şi extrem, atât în privinţa designului, cât şi a soluţiilor tehnice pentru propulsie şi arhitectura generală. Vedeţi mai jos toate proiectele finaliste şi decernarea premiilor.

Ferrari World Design Contest 2011 - castigatorii de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.