Fiat 500L Vans concept vrea să fie partenerul tău de surf

Nu, nu este o dubă, deşi scrie Vans în titlu. În schimb, e un minimonovolum italian care se laudă că poate să te ducă până la plajă şi înapoi în condiţii de siguranţă. A, da, şi are un interior foarte… colorat.

Fiat 500L Vans concept vrea să fie partenerul tău de surf Fiat 500L Vans concept vrea să fie partenerul tău de surf

Fiat 500L Vans concept este, aşa cum îi spune şi numele, un prototip creat în colaborare cu firma de încălţăminte Vans. Şi pentru că ar fi fost destul de penibil dacă modificările aduse maşinii se rezumau doar la o plăcuţă cu numele Vans pe uşa din spate, conceptul a primit un interior personalizat, cu o planşă de bord foarte colorată.

Freaky, dude!

Totodată, tapiţeria scaunelor din faţă a primit imprimeuri cu palmieri, ceea ce ar trebui să-i facă pe toţi surferii din lume să spună instantaneu „whooow, dude!”. Cel puţin asta au sperat, probabil, cei de la Fiat atunci când au prezentat prototipul la campionatul de surfing Vans US Open of Surfing din Huntington Beach, California.

Pe lângă interiorul trecut prin trusa de acuarele a unui copil de şcoală primară, Fiat 500L Vans concept a primit o grilă a radiatorului care încorporează nu mai puţin de patru blocuri optice cu LED-uri, un portbagaj montat pe acoperiş şi – după cum se vede în poze – o suspensie înălţată.

Cool, man!

Pachetul e completat de o vopsea în două culori, în vreme ce motoraşul de 1,4 litri cu 160 CP de sub capotă rămâne neatins. Chiar şi aşa, însă, ar trebui să fie suficient pentru patru surferi şi plăcile lor, nu? 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.