Fiat FCC4 Concept, sau cum să îmbini bizar un Evoque şi un pick-up

Conceptul Fiat FCC4 ne face să ne întrebăm dacă nu cumva ideea unui Range Rover Evoque transformat în pick-up ar fi fost mai realistă. Iată, totuşi, ce zic italienii.

Fiat FCC4 Concept, sau cum să îmbini bizar un Evoque şi un pick-up Fiat FCC4 Concept, sau cum să îmbini bizar un Evoque şi un pick-up

Conceptul Fiat FCC4 a fost prezentat la Salonul Auto de la Sao Paolo, iar look-ul bizar pe care l-a primit de la designerii italieni vine şi cu o explicaţie mai mult sau mai puţin edificatoare.

În viziunea oficialilor italieni, FCC4 este "un coupe cu patru uşi cu spirit de aventură", deşi ceea ce vedem în imagini ne duce cu gândul la un Range Rover Evoque alungit, a cărui parte din spate a fost moştenită de la o utilitară.

În fine, gusturile nu se discută şi nici nu te poţi aştepta să înţelegi imaginaţia unora, oricât de mult ai încerca asta. Pe lângă faptul (evident) că FCC4 încearcă să combine un stil agresiv, cu trăsături sportive dar şi cu elemente de robusteţe, suntem curioşi dacă vorbim doar despre un exerciţiu de design sau prototipul chiar va prefaţa un viitor model de serie.

Nu că ar mai conta foarte mult, dar Fiat dezvăluie doar dimensiunile conceptului: 5.000 mm lungime, 1.940 mm lăţime şi 1.600 mm înălţime. Ca de obicei, părerile voastre sunt binevenite, aşa că aveţi întreaga secţiune de comentarii la dispoziţie pentru a vi le exprima.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.