Fiat FCC4 Concept, sau cum să îmbini bizar un Evoque şi un pick-up

Autor: Adrian Mihălţianu 29 oct. 2014 Concepte auto

Conceptul Fiat FCC4 a fost prezentat la Salonul Auto de la Sao Paolo, iar look-ul bizar pe care l-a primit de la designerii italieni vine şi cu o explicaţie mai mult sau mai puţin edificatoare.

În viziunea oficialilor italieni, FCC4 este „un coupe cu patru uşi cu spirit de aventură”, deşi ceea ce vedem în imagini ne duce cu gândul la un Range Rover Evoque alungit, a cărui parte din spate a fost moştenită de la o utilitară.

În fine, gusturile nu se discută şi nici nu te poţi aştepta să înţelegi imaginaţia unora, oricât de mult ai încerca asta. Pe lângă faptul (evident) că FCC4 încearcă să combine un stil agresiv, cu trăsături sportive dar şi cu elemente de robusteţe, suntem curioşi dacă vorbim doar despre un exerciţiu de design sau prototipul chiar va prefaţa un viitor model de serie.

Nu că ar mai conta foarte mult, dar Fiat dezvăluie doar dimensiunile conceptului: 5.000 mm lungime, 1.940 mm lăţime şi 1.600 mm înălţime. Ca de obicei, părerile voastre sunt binevenite, aşa că aveţi întreaga secţiune de comentarii la dispoziţie pentru a vi le exprima.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide