Fiat Uno Ecology Concept

Gama Fiat Uno se mişcă repede şi la scurt timp de la prezentarea versiunii de serie apare şi conceptul Fiat Uno Ecology.

Fiat Uno Ecology Concept Fiat Uno Ecology Concept

Fiat Uno Ecology este propunerea verde, la figurat, derivată din nou lansatul Fiat Uno. Noua versiune vine la doar o săptămână de la introducerea modelului de serie, ceea ce este explicabil prin faptul că, în ciuda titulaturii de Concept, nu este foarte mult modificat, fiind doar modificări de suprafaţă.

Acest model, care va excela la capitolul impactul asupra mediului, are sub capotă un motor de 1.0 litru flex-fuel , eficientizat şi mai mult prin sistemul start-stop. De asemenea, o parte din sarcinile micului propulsor vor fi preluate de celulele solare de pe plafon, care alimentează anumite sisteme electrice.

În plus, simplistul habitaclu al lui Uno Ecology încearcă să reducă amprenta de carbon multe elemente din plastic fiind confecţionate din PET-uri reciclate. De asemenea textilele au în componenţă fibre extrase de in nucile de cocos, fiind un material ieftin de produs şi ecologic. Nu se specifică dacă acest Concept va ajunge în producţia de serie, sau va furniza soluţii, cert este că poate fi o soluţie ieftină pe placul militanţilor anti poluare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.