Ford Verve Sedan Concept

Producătorul american a prezentat la Salonul Auto de la Guangzhou din China versiunea cu patru uşi a conceptului de clasă mică Verve.

Ford Verve Sedan Concept Ford Verve Sedan Concept
Noul model Ford de clasă mică  va păstra cel mai probabil numele de Fiesta, chiar dacă au fost unele discuţii pe tema schimbării acestuia. Lansat în acelaşi timp cu fratele geamăn, Mazda 2 sedan, Ford Verve Sedan este prezentat publicului pentru moment în versiunea de concept.

Caroseria de sedan este realizată pornindu-se de la liniile conceptului Verve cu 3 uşi prezentat în această toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt cu care de altfel împarte partea frontală până la nivelul stâlpului central. De acolo partea din spate a fost realizată folosindu-se influenţe de la Ford Mondeo. Producţia sedanului va începe în a doua jumătate a anului viitor şi va fi destinată ţărilor în curs de dezvoltare precum China, Rusia sau din America de Sud şi Europa de Est. De altfel nu este exclus ca acest model să fie asamblat şi la uzinele Ford de la Craiova.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.