FreightBUS - Autobuzul din Londra

Aşa va arăta transportul public în viitor, iar cei care l-au propus afirmă că deja există tehnologia necesară fabricării lui.

FreightBUS - Autobuzul din Londra FreightBUS - Autobuzul din Londra

Autobuzul viitoruluiHugh Frost este responsabil pentru această propunere, conceptul unui sistem de transport public On-Route fiind realizat de pe bază unui vehicul pe nume FreightBus. Ideea de bază este că noul autobuz va fi capabil să transporte atât pasageri cât şi marfă, implementarea unui sistem care să maximizeze această soluţie fiind încă la stadiul de dezvoltare.

Cel mai important este că se vrea reducerea poluării până la emisii zero, iar viitorul autobuz va fi capabil să meargă pe curent electric, furnizat după caz de baterii, pile de combustibil pe bază de hidrogen sau chiar de un mic motor de 2.0 litri alimentat cu gaz natural lichefiat. Câte un motor electric va fi implementat la fiecare roată, astfel încât transmisia să fie cu 50% mai eficientă.

Frost a declarat de altfel că există şi tehnologia necesără încărcării bateriilor la 80% în doar un minut, ceea ce pentru moment ne vine greu să credem. Autobuzul are o capacitate de 150 de locuri plus 30 de euro-paleţi, a participat la o Transport London, o competiţie ce căuta un nou mijloc de transport în Londra dar nu a câştigat. De aceea momentan se caută investitori.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.