Frem F1 Concept

Libanezii sunt mai cunoscuţi pentru specialităţile culinare decât pentru supercaruri. Dar iată că un libanez şi-a propus să se ridice la rangul Ferrari sau Lamborghini, judecaţi voi dacă are vreo şansă reală...

Frem F1 Concept Frem F1 Concept

Frem F1 - interior în lucruDavid Frem este un student libanez la design care are un mare vis, să construiască cu propriile forţe un rival serios pentru Ferrari. Acelaşi gând l-a avut şi Ferrucio Lamborghini atunci când a pus bazele atelierului din care peste ani au ieşit legendare supercaruri, deci să nu desconsiderăm ambiţiile tânărului entuziast.

Totuşi artizanalul "supercar" libanez are un motor de 2 litri de la VW  şi o cutie de la Audi şi se presupune că va atinge o viteză maximă de 200 km/h. În plus partea fronatlă arată că faţa Omului de Tinichea din Vrăjitorul din Oz ( ca să nu spunem că îmbină hazliu imaginea Ferrari cu cea Lamborghini) şi construcţia nu pare deloc solidă. Ambiţiile sunt mari însă, Frem denumindu-şi prototipul Frem F1 şi chiar se va prezenta cu el la Salonul Auto de la Detroit în ianuarie 2008.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.